Blogg

Välkommen till bloggen!

Här kommer du kunna följa min vardag som skidskytt


Nytt år och nya tävlingar på intåg
Igår reste vi ner till Tyskland, Oberhof för fortsättningen av världscupen.
Som alltid ska det bli spännande att tävla och kroppen känns bra. Har hållt mig frisk hela tävlingsuppehållet mellan jul och nyår och har kunnat träna på som planerat, så när på ett pass som fick bli med en stav för att vila en irriterad axel.
Även om det så klart har varit väldigt tråkigt att inte få åka hem och träffa familjen över jul har det nog varit bra för träningen och framförallt återhämtningen att bara vara hemma i Östersund. Mindre resa och mer vila (är jag hemma vill jag ju såklart träffas och fakriskt sitta ner och prata eller göra saker med familjen. Något som också ger väldigt mycket tillbaka, inte minst för den mentala återhämtning).
Men ja, jag saknar familjen.

I och med att jag valde att inte åka hemhem har jag istället fortsatt min egna lilla "bubbla" och mer eller midnre isolerat mig från allt och alla hemma i Östersund, som har bjudit på helt fantastiska vinterförhållanden med massa snö! ❄ Och de sista dagarna generöst med minusgrader.
Vi får se om jag vant mig på kylan något, sägs att det ska bli kallt även nu nere i Oberhof.

De här veckorna hemma har varit väldigt härliga, om än mycke träning. Christian har varit ledig många dagar (jobbat endel kväll och någon natt), ett schema vi önska så att vi skulle få umgås så mycket som möjligt.
Det kan bli 7 veckor till nästa gång🥺..
Det skulle innebära att vi fått träffa varandra 2 av 14 veckor.
En baksida av den här cirkusen.
Men thanks God (eller alla som jobbat för teknikens utveckling) så det lätt går att hålla kontkat med nära och kära 💕

/Linn _________________________________________

                                   Hej där! 


Det här är första blogginlägget på en lång tid! Jag har bytt sida och håller som bäst på att fixa i ordning den, perfekt sysselsättning mellan tävlingshelgerna! 

Vi har alltså kört första helgen här i Finland och WOW vilken kanonstart för svenska laget! Jättemånga fina placeringar och prestationer från mer eller mindre alla i teamet. Jag själv är väldigt nöjd med mina prestationer på skjutvallen. 29/30 träff. Då jag känner att kroppen inte riktigt gav det svar jag ville är jag väldigt nöjd med min fina 5e plats från distansloppet och 19 plats från sprinten. 

Redan i morgon väntar en ny tävling, sprint igen och vi damer startar 16,30 svenks tid och jag går ut strax innan 17. 


Sidan kommer nog ändra både form, färg och innehåll framöver så håll till godo med att det här är något av en byggarbetsplats än så länge!

//  Linn