Ingen Lysebotn för mig

Har den senaste veckan tränat en hel del fart och tävlingsförberedande träning för helgens tävlingar på Blinkfrstivalen. Det tuffa passet i helgen kändes bra! Kändes som bra svar i kroppen och der gick att pressa lite extra. Tänkte att “det ska bli riktigt kul att köra tävling till helgen” framförallt Lysebotn som är ett 7km race uppför med runt 600-700 höjdmeter att plocka.

Passet som egentligen var tre korta race i måndags gick däremot rikrigt uselt. Var helt matt i kroppen och ingen kraft alls. Kändes bara konstigt och mycket riktigt stod inte allt rätt till. Natten till igår vaknade jag med halsont.. under gårdagen var jag helt sänkt. Hslsonten var borta men var verkligen supertrött..! Rörde lite på mig idag och det kändes okej men avvaktar och får se om jag åker till Sandnes och Blinkfestivalen i morrn och kör skidskyttetävlingarna där i helgen eller ej. Tyvärr blir det hur som helst inget uppförsrace för mig i morgon.

Trist, men med avsaknaden av ork jag känt de senaste dagarna är det nog klokt. Ska ta det riktigt lugnt idag och försöka sova massor så förhoppningsvis är förkylningen påväg bort och jag är pigg nog för att köra helgens korta race. Vi får se!

/Linn