Sömnlöst

Efter lite krångel med hemsidan verkar den funka nu igen.

I fredags inleddes vår “semester", dvs 3 dagars vila. För mig blev det fredag, söndag och måndag. Under lördagen var det Östmarks triathlon som jag självklart ville ställa upp på och köra. Eftersom bansträckningen var annorlunda mot i fjol är det svårt att jämföra tider. Det blev i alla fall ett rejält pass! Efter tävlingen körde vi en ihopslagen födelsedagsfirande hemma hos mormor och morfar för att fira sommarens födelsedagsbarn. Jag, mamma, morfar och Christian. Rena julafton.🎁🎉

Söndag och måndag har varit härliga vilodagar nere i Karlstad hos familjen Gestblom och jag introducerades till sporten golf.

I lördags fick jag ett tyngdtäcke i försenad födelsedagspresent. Har testat det med blandade resultat. Christian var helnöjd den natten han låg jämte mig. Jag ligger tydligen väldigt mkt mer stilla💆‍♀️. Själv har jag svårt att utvärdera det då det är lite för varmt just nu. Tycker mest det hamnar vid sidan av. Inatt fick det inte högt betyg iaf då jag återigen gör en typisk mig och vaknar tidigt (nu pratar vi typ mitt i natten) och kan inte somna om, fastän jag är svintrött. Vaknade 03,30 i natt och har nu vid 6 tiden gett upp om att kunna somna om. Blir så sjukt irriterad när jag inte vet vad som är anledningen och det finns således inget jag kan påverka. Efter att ha testat alla knep jag kan komma på utan resultat ligger jag nu här med ca 4,30h mindre sömn än önskat. Ett av mina största förbättringsområden är just att sova mer och bättre. Att vila mer och minimera krav och aktiviteter på vilodagar går bra, men att just sova.. det är en stor utmaning, och just inatt gick det åt skogen med den saken.

Godmorgon