Dags för läger nr 2.

Sommaren har kommit till Östersund med besked och nu har snön smält från rullskidbanan. Har haft några veckor hemma med tester, race och en massa vanlig träning såklart.

Submaxtest veckan efter Kreta, 3000m test i måndags och cykeltävling i torsdags och nyss personligt rekord i precisionsskyttet 30-30! 

I onsdags hade vi ett långpass som kördes upp mot Vålådalen där Swedemount var med och filmade och fotade. Den senaste tiden har varit jättemärklig träningsmässigt för mig. Sista passet på Kreta var jag helt slut. Verkligen jättetrött. Likaså början på veckan efter. Testet och intervallerna den dagen kändes bra! Långpasset vi körde med Swedemount var hemskt. Lungt och fint egentligen men jag mådde dåligt och var supertrött. Tänkte att "I morgon är jag sjuk" men dagen efter var jag rätt pigg igen. 

 

upload.jpg

Foto: Robert Dahlberg 

Idag är det vila och imorgon åker vi till Toblach på nästa läger. Så dagen kommer mestadels bestå av att packa inför resan.

 /Linn