Toblach

Det är fint här nere i Toblach ! 

Vi kom hit i måndags och har därmed haft 3 träningsdagar. 

Första passet var ett rejält tufft löppass och jag fick känna på hur det är att träna med känslan av att det är hjärta lungor som stoppar före musklerna. Rätt obehagligt faktiskt. Vi körde intervaller och jag kände mig helt normal och börja springa på, inga konstigheter. Intervall 2 (och de övriga oxå för den delen) när jag passerade 169 i puls var det som nån satte ett lock för luftstrupen på mig med endast ett litet ynkla hål i som gick att pressa lite luft genom om trycket var nog högt och samtidigt startade en majbrasa nere i lungorna. Det brände i bröstet och luften kom inte längre ner än till halsen innan den vände. Var mest ett väsande eller pipande som kom ut ur munnen på mig. Det var rätt svårt att köra intervaller rikrigt bra på det viset! Haft detsamma några gånger innan men dethär var nog den gången det var värst. Emma och Hanna försökte förklara att jag var tvungen få ner luften och andas med magen. Men det var näst intill omöjligt. Jag sprang mest och kippade efter luft. Efteråt blev det alldeles disigt och svartnade för ögonen. Feberkänsla och "tävlingshosta" (hostan som brukar komma när man dragit ner riktigt mycket kall luft vid tävlingar) resten av den dagen. 

Sen dess har halsen varit torr. Inte.mmmm

så att jag har ont i halsen men är torr.  

 

Övriga pass har gått bra här! Efter att ha åkt rullskidbanan några varv känns utförsbackarna överkomliga och skyttet funkar fint!🎯

 

Igår gjorde vi en fin tur upp till Drei Zinnen. Och idag en tur på cykeln längst Dimitri superbike tour. Det finns så många fina platser här omkring!

 

upload.jpg
upload.jpg

I eftermiddag väntar ett skyttepass i solen☀️ 

Vi har det med andra ord riktigt bra här 😊🇮🇹

 

/Linn