Det känns bra

Lägerveckan är över och det har varit ett mycket bra läger. Genomfört många pass på ett bra sätt och känt mig stark. Men nu är kroppen rätt mör och sliten så det ska bli skönt att få någon vilodag. 

Det har ju varit en del "vad händer efter Wolfgang" frågor senaste tiden. Ja sen i vintras och nu har vi fått tränat under ny ledning ett tag och det känns riktigt bra! Wolfgang var väldigt bra och jag är tacksam att ha haft honom som tränare under flera år men det här känns lika bra det oxå. Anders har varit med så vi ha fått lära känna honom och han oss. De andra har ju varit med i många år. Jag känner ett stort förtroende för den tränarstab och organisation förbundet har. Det känns som vi gör riktigt bra grejer. 

Här är lite bilder från lägret här på Kreta.  

upload.jpg
upload.jpg
upload.jpg
upload.jpg
upload.jpg

 /Linn