April

Säsongen är över och våren knackar på dörren. Säsongen har varit lång och även om det gått bra, och även om det är roligt att prestera är det skönt att sista tävlingen är gjord. 

Ett tydligt exempel var under gårdagens joggingtur. Jag och Christian närmade oss en uppförsbacke och Christian sa något i stil med "försten till toppen!" 

Direkt han sa det bara kände jag hur benen blev blytunga och skulle jag springa skulle jag vara tvungen göra det med skallen. Han manade på och hejade med en massa peppande tillrop för att få igång tävlingsjävulen i mig. 

Jag bara kände att nä jag har verkligen ingen lust! Tvärstannade, vände på klacken och satte armarna i kors. Jag har tävlat klart och tänker inte börja förän viloperioden är över och träningen drar igång igen. Jag behöver vila. 

 /Linn