VM

Mer än halva VM är gjort och för att ge mig på en sammanfattning så behöver jag börja med Hanna! VM guld på hemmaplan på distansloppet igår. Så häftigt! 

För egen del började mästerskapet väldigt bra med en 5e plats i mixstafetten. Jag körde första sträckan och växlade över till Hanna som 3a efter fullt skytte! Skön start. Sen har jag haft det lite tyngre under sprinten och även jaktstarten. Jag känner att farten inte riktigt funnits där som jag velat. I ärlighetens namn tror jag egentligen inte det är formen det är fel på utan ovanan att tävla och befinna sig i detdär obehaget som det innebär att tävla. Det ska liksom göra ont. Alltid. Har alltid ett mål att vara så totalt utsliten i mål att jag inte kan stå och känner mig svimfärdig. Där har jag inte lyckats vara under det här mästerskapet. Dock tycker jag det känns bättre för varje lopp och hoppas att det forsätter så! 

Igår blev det dock en bra tävling för mig med 18 /20 träff och en 15e plats. Självklart vill jag också skjuta fullt, åka fort och ta medaljer men hittills har jag fått nöja mig med okeja lopp. Ska göra allt jag kan klättra högre upp i resultatlistan resterande race!