Pre-camp

Med bara nio dagar kvar till VM påbörjar vi vårat pre-camp. Vi har åkt till idre för att kunna genomföra träningen så bra som möjligt. Märkligt kan man väl tycka när VM är på hemma i Östersund. Men för den som varit på skidstadion i Östersund nu förstår att det är klokt att åka därifrån. Just nu är det fullt arbete med spår, skjutvall pch publikområde så spåren är avstängda. 

Jag hoppas att dessa träningsdagar kommer vara givande och framförallt ge mig den fart som krävs på tävling. Var ju rätt längesen jag tävlade nu, över en månad, så känns nästan som en säsongsstart igen. Det ökar på nervositeten lite, men samtidigt är det så himla mycket roligare att tävla själv än att bara titta på (som under EM som jag missade på grund av förkylning) så ser fram emot att få tävla igen!🙂

 /Linn