Personbästa

Tävlingarna här i Ruhpoldig är nu över. Tre tävlingsdagar där det framför är allt positiva saker att ta med mig från denna helg. 

För att börja med sprinten så  är jag nöjd med den. Fullt skytte och en 16e plats som räckte till en plats i masstarten. 

Under lördagens stafett körde vi in på en 4e plats efter helt klart godkända insatser men kanske inget topplopp. 

Idag var det då dags för masstart och innan var jag lite nervig innan.

Kan väl säga att det var onödigt att oroa sig för det. Gör mitt bästa resultat någonsin och skjuter fyra nollor😃👊  

Men, det finns ändå ett men under denna vecka. Ryggen. Har slitit rätt mycket med den i veckan och känner att det hämmat mig i skidåkningen. Ganska frustrerande att känna sig i bra form men att inte kunna få ut det i skidåkningen.

 

 Över lag är jag ändå väldigt nöjd med dagen. Att stå och skjuta fullt i sista skyttet och gå ut som 3a var nåt jag gärna kan tänka mig göra igen! Tyvärr var jag inte stark nog på sista varvet utan fick se mig besegrad av 4 tjejer (bla Hanna som gled över mållinjen som slutade 4a) och slutade 7a. Lite snopet med tanke på att det är topp 6 som får gå på blomsterceremoni, men som sagt är jag nöjd med dagen och ser fram emot nästa vecka i Antholz. 

//Linn