Ingen vidare dag

Ingen vidare tävling för mig idag. Att skjuta 4 bom i en sprint är inget man vill göra.. Kan inte riktigt säga varför det blev bom, jag kämpade verkligen med skotten idag! Jobbade och jobbade, stod och försökte få in pricken i mitten av kornringen men pipan gick som en elvisp och idag lyckades jag inte tima avtrycket med den tiondels sekund jag hade på mig som pipan svepte genom pricken. Surt, såklart. Besviken? Mja kanske inte ändå. Visst är jag besviken på skyttet och placeringen men samtidigt är jag trygg i att jag kan träffa och oftast skjuter bra. Kanske inte snabbast på vallen men oftast okej skytt. Idag var jag varken eller och förhoppningsvis var det en engångsföreteelse. Skidåkningen däremot var en positiv överraskning. Tyckte inte det var nåt speciellt alls egentligen, åkte och undrade om jag kanske ligger på en för "bekväm" fart (missförstå mig rätt, det är Aldrig ! skönt att tävla, oftast gör det mest ont). Visade sig att åkningen var rätt bra, det känns ändå skönt.   

Så från dagen tar jag med mig att åkningen är bra trots en tuff träningsperiod under jul och nyår. 

// Linn