Höst

Hösten är här med besked 🍁🍃 

Det blåser, regnar och är småkallt. Dock ska vi nog inte klaga på blåst här uppe i Östersund. Södra Sverige verkar ha det betydligt värre med stormen Knud.  

Haft vilohelg i helgen så med tanke på vädret har den spenderats mestadels inomhus försjunken i en bok. Pefrekt vilodagsväder med andra ord.

Det har varit/är en välbehövlig vila denna helg. Har sovit i massor och bara låtit kroppen återhämta sig. Senaste veckorna har vi spenderat nere i Ruhpoldig på ett av höstens två läger där nere. Det var ett tufft men riktigt bra läger och fina träningsdagar. Sommaren dröjde sig kvar lite längre där nere och bjöd på varmt väder och sol. 

Från ett av lägrets löppass.

Från ett av lägrets löppass.

I morgon drar vi igång träningen igen. Även om vilan är behaglig och behövlig slår det inte att träna. Det är få saker som slår träning faktiskt. Vi är hemma här i Östersund en vecka innan två veckors läger, återigen nere i Ruhpoldig. Denna vecka hemma trodde vi skulle bli en lite lugn vecka visade sig vara motsatsen.

En "normal week" med andra ord. 

 /Linn