Inte helt nöjd

Idag var det alltså tre tävlingar. Skytteduell, prolog och masstart. 

Blev en tredjeplats i skytteduellen. Var helt säker det sista skottet satt,  kändes som det! men det slank ut. Lite irriterande, men grattis Elvira som kamma hem det! 🙂

I prologen (4km åkning och 2 skytten) var jag trött i kroppen! Dels berodde det nog på en aningen kort uppvärmning (hade typ 20 min från skyttetävlingen till prologen) , och kan även ha att göra med gårdagens race. Men det gick ändå bra! 4a totalt med en bom och därmed vidare till masstarten där 12 stycken fick köra. 

I masstarten var även Hanna, Mona och Anna. Alla tre gjorde bra insatser och slutade på 1a, 3e och 6e plats!

Tyvärr sköt jag bort mig i masstarten så det slutade på en 9e plats för min del, även där irriterande, att inte göra det bra. När jag körde kunde jag inte förstå hur det kunde bli så många bom, men nu i efterhand när jag funderat lite ska jag nog göra en check på geväret i morrn. Ramlade nämligen i målet efter prologen (var så tight mellan mål och tävlingsbanan så funktionärer stog och tog emot en i mål, men han lyckades inte fånga mig helt utan jag föll i backen). Vi får se hur det beter sig under inskjutningen i morgon.

Så för att summera dagen kan jag säga att jag gjorde två bra insatser och en mindre bra, men inte nån som var sådär 100%, mer sådär 85 nånting, och det stör mig lite. Det är irriterande. I morrn ska jag verkligen göra allt jag kan för att kunna avsluta dagen och säga "jag är nöjd".  

Ska försöka hålla mig från rundan i morrn! 

Ska försöka hålla mig från rundan i morrn! 

/Linn