Tävlingsdags

Då är vi påväg mot Sandnes för Blinkfestivalen i helgen. Åkte i eftermiddags hemifrån Torsby tillsammans med Emma tidigare idag och har endast ett flyg inrikes i Norge. Skönt! Dock inte helt strulfri. Kommer till disken och ska checka in när det visar sig jag har biljett och referensnummet men inget flyg?! (Hur det nu går till..🤦‍♀️)

Tack och lov var vi i god tid och det fanns platser kvar på planet så jag blev med. Men jag ska inte klaga! Större delen av laget är fast på Arlanda i natt på grund av föreningar. Mycket talar för att de inte kommer hinna till morgondagens uppförsrace..😕

Uppförsracet ja.. Eller Lysebotn opp som det heter! Här faktiskt lite tävlingsångest för det..! Det är alltså ca 7km långt race, uppför.. där runt 650 höjdmeter ska plockas. Delar av mig tycker att det ska bli kul och är en rolig utmaning! Andra delar av mig tycker det är ett dåraktigt påhitt...Det är en stadig konflikt inombords när det kommer till att pressa ut dedär sista ur kroppen som görs under hårda pass och tävling.

I helgen kommer det även vara rullskidskyttetävlingar innan vi vänder hemåt igen för läger hemma i Torsby. 

/Linn