Frankrike

Är återigen på resande fot, denna gången påväg tilö Frankrike för julilägret. 

Efter midsommar har träningen rullat på som vanligt med inslag att jag körde Inge Bråten memorial i Sunne. En rullskidsprint. Gick väl ungefär som väntat. Chock för kroppen att hålla hög fart. Men kul att vara med och köra.

Har varit lite segare och tröttare i kroppen de senaste veckorna. Genomfört bra pass men fått kämpa mer för det. Känner även av ryggen med en och annan låsning som sitter å gnager. Hoppas hoppas att fysion nu under lägret kan få loss på det. I övrigt ser det ut att bli en tuff vecka med flera hårda pass. Tempot har skruvats upp lite och det märks att vi kommit in i en ny period i träningen. Perioden jag själv skulle beskriva som "fortsatt hög mängd men öka intensiteten".

Kanske inte är så konstig benen är lite sega ändå... 🙃

 /Linn