MidsommarđŸŒŒ

Nu Àr lÀgret över och Àntligen Àr vi pÄvÀg hem. Har kÀnt de sista dagarna under lÀgret att det rÀckt nu och sista 4 passen har mer eller mindre körts pÄ vilja Àn egentlig ork. Visserligen gjor bra pass, men har fÄtt varit med mentalt i varenda steg eller stavtag och pushat pÄ. Kroppen Àr sÄ trött just nu. Helt perfekt egentligen. Precis pÄ grÀnsen sÄhÀr nÀr vilodagarna infinner sig. DÄ kan jag njuta Àn mer av avbrottet i trÀningen och kroppen hinner ladda upp sig igen.

Egentligen tror jag de sista spÄren av frÀschhet försvann i samband med vÄr tÀvlingsdag i söndags.

Det var en lĂ„ng och intensiv dag och ett extremt bra trĂ€ningspass! BĂ„de att trĂ€na pĂ„ spĂ€nningen och laddningen under första momentet som var skytte. Sen att jobba i ett team och hjĂ€lpas Ă„t att ta sig igenom de tre fysiska delarna som bestod av 20km rullskidor, 40km mtb cykel och löpning uppför ett berg. Och till sist att faktiskt hĂ„lls hög intensitet under sĂ„ lĂ„ng tid. 

Det hela var dessutom en jaktstart som grundade sig pÄ skyttet sÄ det var "först i mÄl vinner"

Jag körde tillsammans med Anna och vi tog hem segern. Mycket tack vara vĂ„rt fina skytte men Ă€ven bra fart under hela loppet, som hade en trĂ€ningstid pĂ„ ca 3.35h. 

i stora hela Ă€r jag vĂ€ldigt nöjd med Ă€ven denna trĂ€ningsperioden och ser fram emot nĂ„gra lugna dagar hemma i VĂ€rmland innan trĂ€ningen drar igĂ„ng igen! 🙂

Glad midsommar! đŸŒŒđŸŒžÂ 

/Linn