Flytt

Nu har vi bott här i OS-byn i en vecka och allt fler har flyttat in och anländer hit. Så medan alla andra flyttar in, så flyttar vi ut. Nu är det dags att byta boende för vår del till ett lägenhetshotell nån kilometer här ifrån.  

Det har varit kul att uppleva det här med OS-by men tror det blir bra att flytta nu. Inte minst för matens skull. Pelle kommer stå för matlagningen vid nya boendet så värt att flytta dit bara av den anledningen 😍. Inte för att det varit nån fel på maten här men det slår ju inte att ha en egen kock! 😏 Idag är det återigen vilodag efter två hårdare träningsdagar. Igår körde vi ett "race" och snön var så otroligt trög och kall! Nöp varenda steg så kändes som att åka på ett sandpapper.. ! Så igår var ett riktigt "kliv kliv överlev" pass. Litar på att Kent och resten av grabbarna har koll på skidorna så de går lite lättare när det väl är tävlingsdags 😁 

Det var lite lugnare på vallen igår, så inga större bekymmer att skjuta.  Tycker skyttet har fungerat fint de senaste dagarna🤗  

/Linn