På plats

Då är vi här! 

Framme i Sydkorea och OSbyn sen torsdag kväll (lokal tid, dvs vid lunchtid hemma) och det var otroligt skönt att komma fram efter att vara på resande fot i ca 27h. 

upload.jpg

Det känns bra här, visst är jag lite trött av resa och tidsskillnaden men  i övrigt är allt fint, men kallt!  De gick igår ut med en nödsituationvarning som kom till några i laget, om att det ska vara så kallt och blåsigt att de rekommenderar alla äldre att stanna inne (står det tydligen enligt de vi frågade😁). Måste säga jag blev lite orolig när det kommer ett varningsmeddelande och innan vi fick veta vad det egentligen stod. 

Va har tränat två dagar och idag är det vilodag. Här i byn finns allt och lite till. Som till exempel finns det möjlighet att både klippa sig och fixa naglar här. Vilket blev perfekt vilodagssyssla 😏 

upload.jpg

Nu är jag påväg upp mot stadion för lite torrträning. Gevären förvaras uppe på stadion så passa bra att ge bössan lite kärlek såhär på vilodagen. Speciellt efter gårdagens lite småknepiga förhållanden på skjutvallen. 

 / Linn