IMPONERANDE

Gårdagens distanslopp var något av det häftigaste i sportsammahang jag någonsin upplevt! Att få höra i mål att Hanna kommer slåss om medaljerna! Att sedan få uppleva att det räckte till ett guld och få se henne kliva högst upp på pallen, i OS! Det känns otroligt! Får fortfarande gåshud av blotta tanken! 

Om det var en skräll? Både ja och nej. Hon har, precis som alla oss andra i lager jobbat hårt och länge för det här. En komplett skidskytt som gett sig själv förutsättningar, både fysiskt och psykiskt att göra ett sånt lopp hon gör. Sen att pricka in och göra det under OS, sitt första OS.. det är stort, kanske mer än nån vågat hoppats på och sjukt imponerande! 

Är så otroligt glad för hennes skull och det känns helt fantastiskt att få vara en del av allt det här!  

Även om det så klart, med ALL RÄTT är Sebastian och Hanna fokus ligger på så är det även helt otroligt vilken insats vi gör som ett lag. På jaktstarten för oss damer var tex alla fyra top 30! Igår var alla såpss bra så hade det varit världscup hade alla tagit poäng. 

Hela laget, både vi tjejer och killarna, och inte minst vallateamet har verkligen presterat bra! När hade Sverige senaste 3 st till masstart, på både dam och herrsidan!? Det är otroligt stort!

För min del med en bom medium skidåkning och en 11 plats under gårdagen, tillräckligt bra för att jag skulle kvalificera mig till min första masstart! Och att smälla till med det i OS!? Otroligt glad😄

Jag och Mona tyckte vi skulle försöka ge nåt till Hanna från oss igår när hon kom hem, men bristen på affärer eller nåt att köpa vid 9 på kvällen gjorde att vi tog vad vi hade, dvs en massa(!) Post-it lappar och gjorde våra bästa till att få till ett varmt välkomnande 🤗 

Jag och Mona tyckte vi skulle försöka ge nåt till Hanna från oss igår när hon kom hem, men bristen på affärer eller nåt att köpa vid 9 på kvällen gjorde att vi tog vad vi hade, dvs en massa(!) Post-it lappar och gjorde våra bästa till att få till ett varmt välkomnande 🤗 

 /Linn