Idre

De senaste 2,5 veckorna har tillbringats på läger på Idre fjäll. Har haft tillgång till en 2,4km slinga med snö att åka på tillsammans med många andra som letar snö. Kan väl konstatera att det blivit rätt många varv... 

Träning har över lag fungerat bra, tyvärr gick avslutande tävlingar i helgen sämre. Det var svåra förhållanden på vallen men sköt sämre än jag hade behövt eller borde. Tror en anledning faktiskt är geväret. Det gjorde det svårare att skjuta mot vad det brukar.

Precis innan Idre gjorde jag ändringar på stocken och det inte blev helt bra. Fanns inget vi kunde ändra på plats så fick helt enkelt vänta tills nu, när jag är hemma. Även liggställningen behöver en justering, då jag blev tvungen byta diopter precis före tävlingen och den var inte exakt som min gamla utan hamnar inte helt bra i höjd när jag lägger an. Småjusteringar som behöver fixas innan säsongen drar igång på riktigt! 

 

Nu är jag hemma i Värmland igen och får vara här en vecka. Otroligt skönt att få träffa alla här hemma igen 💕 och skönt att kunna prata precis som vanligt😁 

/Linn