Vilken helg!

Gårdagens tävlingar toppade denna världscupshelg med en helt galen insats av svenska stafettlagen!

Först ut var damerna där vi gjorde en otroligt fin lagtävling och alla presterade bra. Och vi slutade på en tredje plats!! Helt otroligt! Karriärens första pallplats i världscupen och det är näst intill overkligt..! Hände verkligen det här?!

 

Jag körde första sträckan och med bra känsla i kroppen. Igår fanns endel att spela med och jag kunde genomföra en bra tävling. Jag var dock lite lätt (läs mycket) irriterad utför! Inte för att jag är den modigaste i utförslöpor men hamnade bakom nån som närapå stannade i kurvan  (kändes det som) och det kändes som allt slit man lagt ner på att ta sig upp snabbt var bortkastat när man tappar all tid på att bromsar utför igen. Känns ju förfärligt onödigt att inte använda de kanonskidor jag hade i uppförsbackarna! Sista varvet fick jag i alla fall blåsa på fint 🤙

 

Skyttet kändes säkert men lite svårt eftersom det var lite dimmtjockt  även under vårt race. Jag såg prickarna men det blev väldigt mycket koncentration för att kunna centrera då det inte var nån skarp kant mellan det vita och det svarta.

 

Bommade ett skott i ligg och tänkte att "ok det var kanske dåligt avlossat!" Men sen när första reservskottet också var en bom blev jag lite orolig och tittade upp "vafasen har de börjat blåsa?!". Tack och lov stannade det med två extraskott. Tror jag gick ut som 10a och jakten var igång. I stående blev det fem träff och kunde avancera till en 5e plats. I mål växlade jag över till Anna som 6a, i rygg på nr 4 och 5.

 

Jag är nöjd med min insats. Inte 100 % perfekt men klart godkänd. Efter mål var det bara att vänta och sysselsätta sig med diverse saker för att inte gå runt och vara dödsnervös.

 

Men inför Monas stående hade jag och Anna tagit oss ut och heja och det var nog den mest nervösa serien jag någonsin tittat på  😅😄. När hon var klar och vi gick ut som 3a var lyckan total! Herregud vi kommer fixa dehär!

 

Att få springa och möta henne i målfållan var en helt obeskrivlig känsla. Rentav overklig! Att sen få kliva upp på pallen och få en medalj runt halsen var bara heeelt grymt!

 

Väl hemma, fortfarande lyriska över dagen sitter vi och kollar herrarnas tävling och de gör helt fantastiska insatser i den svåra dimman som dragit in. Och som pricken över i:t på en fantastiskt otrolig dag lyckas de vinna tävlingen!!

 

Att få va en del av denhär dagen är jag otroligt tacksam för och ska njuta av... länge!!

 

Vilket svenskt lag!

 

Vilken svensk dag! 

 

upload.jpg
upload.jpg
upload.jpg

/Linn