Det var kul så länge det varade

Gårdagens jaktstart var tuff. 

Spände bågen och försökte hänga med. Brände lite väl mycket krut där och fick sota rejält för det på slutet. Varv ett och två kändes bra men det gick aningen fort men låg ändå med bra tack vare full skytte. Sen i stående började det bli svårt... var närapå svimfärdig när jag stod där och skulle skjuta. Svårt att hålla bössan stilla då, och svårt att skjuta snabbt när det svartnar för ögonen. Kände helt enkelt att jag var tom på energi.  Kom i mål igår och var besviken. Men efter att ha smält loppet lite så var det ingen katastrof ändå. Nåväl, det var kul så länge det varade. Visst jag tappade en chans på topplaceringen och jag orkade inte göra ett bra spurtvarv. Men sett totaltid så åkte jag inte så jäkla illa ändå och två missar på 4 serier är godkänt. 

Idag är det dags för damstafett och jag ska göra mitt bästa för att ge de andra tjejerna ett så bra utgångsläge som möjligt. 

/Linn