Oberhof

På plats i Oberhof för att i dag köra sprint med start 12.30. Har startnr 78 så startar strax efter 13.

För mig är det första gången jag är här, men vad jag hört och fått berättat är det galet publiktryck och dåligt väder.

Under gårdagens träning kom i vartfall vädret. Mycket märkligt må jag säga, vind, runt nollan, hagelskur och.. åska?!

upload.jpg

Idag ska det vara blåsigt och komma nederbörd, förhoppningsvis hinner vi tävla klart innan det kommer!

Varit här 2 nätter nu och drömt massa märkliga saker. Stressdrömmar av olika slag. Tror det är nervositet inför racet.

Tycker det är lurigt med nervositet. Är det för mycket tar det massa energi och skyttet kan bli svajigt och skidåkningen stel. Är det för lite, ja då blir det nästan lojt istället, svårt att pressa ur kroppen. Lagom är bäst. Om nätterna verkar det va lite väl mkt av det goda men just nu har jag nog rätt lagomt med fjärilar i magen.

/Linn