På hemmaplan

 

På plats i rupholding sedan i måndags. Det är skönt att komma "hem".


Har haft en lite märklig känsla i kroppen och orolig sömn senaste veckan. Känslan som att "i morrn vaknar jag och är sjuk", men det verkar som det inte blir mer än så. Jag har verkligen försökt vila och sova mycket för att vara så förberedd och fräsch som möjligt inför tävlingarna här. För det lär behövas!

Distans står på schemat idag och 15 km är inget man vill köra med en trött kropp från start. Dock har jag inte känt mig trött kroppen! Utan snarare pigg men med den konstiga "är jag påväg att bli sjuk?" känslan i kroppen.


Ärligt tror jag bara det är att det varit en rätt speciell vecka senaste veckan. Mycket positivt har hänt och jag är lite uppe i varv. Samtidigt är formen relativt god och det känns som ju bättre form, desto lättare att tippa jag över och blir sjuk. Så jag är, och kommer vara extra noggrann med allt från sömn till att äta och dricka bra och hålla mig från folk i allmänhet för att göra vad jag kan för att inte åka på nån förkylning.


Känner mig som en asocial sömntuta😁 


Idag är det som sagt tävlingsdags med första start 14.20. Startar tidigt och går ut som nr 8. Ska göra mitt bästa för att få till ett lika fint skytte som under distansen i Östersund i december!


/Linn