Rupholdingläger Nr 2

Veckorna rusar fram och sommarn har med säkerhet blivit höst.   

Träningen rullar på fint och haft bra veckor efter en flopp undet rullskidskytte-SM i slutet av Augusti. 

Senaste två veckorna har tillbringsts nere i Tyskland och Rupholding för andra av våra 3 läger denna säsong. Ett bra läger där jag tar med mig mycket positivt. Bland annat två nya personerliga rekord i skyttetestet 30-30. Dvs 30 skott ligg och 30 skott stå på 10-ringad tavla. Maxpoäng är alltså 600p. Under skyttepasset sköts två 30-30 test och började med att persa och skjuta 519p, för att några minuter senare toppa det med 526. Skönt att känna att skyttet är stabilt. 

Även fysiskt känner jag att det är en positiv känsla. Körde stafett under tyska mästerskapet som gick av stapeln i helgen. Fin tävling för min del och för hela laget! Körde första sträckan i samma lag som Mona och Anna och vi lyckades åka in oss på en 3e plats efter Italien (som även de ställde upp på tävlingarna) och ett tyskt lag med världcupsåkare.

Nu är jag dock helt slut i kropp och kropp och ser fram emot några vilodagar på hemmaplan  och landda batterierna inför nästa träningsperiod🤗

Rupholding har bjudit på både regn och rusk men denna förmiddagstur uppför Rauschberg var riktigt fin 🤗

Rupholding har bjudit på både regn och rusk men denna förmiddagstur uppför Rauschberg var riktigt fin 🤗