Flytt

Efter lägret i Torsby var över väntade några smockfulla vilodagar. Det var nämligen dags att flytta! Mamma, pappa och Christian blev med upp och tillsammans lyckades vi flytta både ut och in och faktiskt få ordning på det mesta i nya lägenheten från lördag kväll till måndag lunch. Hade det inte varit för dem hade jag nog kört flyttkartonger än..  

Helt otroligt vad man samlar på sig saker!  

Vi har lyckats fylla upp tvåan vi nu hyr riktigt bra, och då har inte Christian flyttat upp sitt än...😁   

Trivs bra med lägenheten, den känns hemtrevlig och fin. Trivs mindre bra med bygget mitt emot. De verkar ha nåt system där tuta med jämna mellanrum är viktigt. De håller stenhårt på dedär med att tuta...  

Annars så märks det att hösten börjar infinna sig. Morgnarna är kyliga och skogen full av blåbär  🤗 🍑  

  /Linn