Tidiga mornar

Första dagen på lägret är genomfört och strax ska dag två dra igång. Var nervös innan första passet måste jag säga. Är lite på spänn innan alla pass, "kommer det bli smärtfritt eller smärtsamt idag?" men senaste tiden har faktiskt varit ett övervägande smärtfritt svar på den frågan. Så otroligt skönt! 

Igår var det som sagt i alla fall lite extra nervöst. Även om det absolut inte är en tävling på träning, och det inte säger så mycket om vem som kommer vara bra i vinter på ett pass i juni. Och även om jag försökt ställa in mig på att jag inte har tränat som de andra, att det kan komma vara slitsamt att hänga med till en början så är det ändå så att det var oroligt om jag skulle bli efter. Efter en intervall släppte den nervositeten. Jodå jag hänger med ändå. 

Nu visserligen var det löpning och inte rullskidor men var ändå ett skönt besked.  

Ska kanske inte ropa hej än, många dagar kvar på lägret. Men tror ändå jag hittat mina knep och att få ingång kroppen med lite rehabövningar innan träningen verkar vara ett sätt.  Detta innebär såklart tidiga mornar här nere. Men om det gör att ryggen mår bättre är det helt klart värt det🙂

/Linn