Perspektiv

Sommaren har anlänt och det är en fröjd att få täna ute dessa dagar ! 

Jag nöter på med min rehab och försöker samtidigt öka upp träningen vid sidan av. Det går, men det går långsamt. Rädslan för att gå för hårt och viljan att gå på allt hårdare har ständigt en debatt och konflikt i mig och det känns ibland som det är det enda jag hör. Men i veckan har denna debatt tystnat en aning då andra saker i livet uppstår och hela dehär skidskytte-livet och allt som läggs ner på en sport känns, så obetydelsefullt. Som sätter lite perspektiv på saker och ting. 

En kamrat som gick i samma klass vissa perioder under gymnasiet gick i veckan bort. En kamrat som jag haft åtminstånde sporadisk kontakt med sedan dess.  

Det känns tungt att få veta att en så ung mans liv gått till spillo.. Mina tankar går till hans nära och kära. 

Vila i frid Alexander  🌹

/Linn