Full fart

Har de senaste veckorna trappat upp träningen allt mer och det är otroligt skönt! Ryggen har fungerat bra och varit helt smärtfri flera dagar. Dock kommer det då och då tillbaka och det har jag väl räknat med den närmsta tiden. Får dock otroligt bra hjälp av både Bengt och Sara med behandlingar av alla de slag. 

Är förbluffad över hur hjälpsamma människor är! Som till exempel har vi gjort en hel del justeringar med geväret, allt för att minska belastningen på rygg (och skjuta bättre såklart) och fått mycket tips, råd och hjälp från flera håll. Guld värt! 

Har fått ordning på skyttet, så nu känns det så skönt att kunna skjuta fina samlingar! Självförtroendet och träningslusten bara stiger i takt med att saker går framåt.  

Dagarna går i ett det är full fart här hemma. Träna äta skjuta rehaba och sova. Däremellan ett och annat sudoku som jag och Christian fastnat lite för den senaste tiden. Bra med lite hjärngympa emellanåt också 🤓