Världscupsveckan i Östetsund

 

Världscupsveckan i Östersund

 

Världscupens första helg är avslutad och vi är nu på väg mot Hochfilzen för nya tävlingar.

 

För att summera Östersundstävlingarna så är jag nöjd med mina insatser.

 

Singelmixstafett-lite nervig start på skjutvallen men kände att kroppen svarade fint och växlade till slut , efter andra delen, över till Sebbe som 2a! I mål slutade vi som 5a efter att vi båda gjort helt klart godkända insatser 🙂.

 

Distansen - första gången i mitt liv jag sköt fyra nollor! och gjorde även min bästa placering i världscupen med att komma på en 15 plats. Dock kände jag att det inte var min dag i spåret så den där riktiga topplaceringen uteblev.

 

Sprinten - okej skytte, 1-0 men återigen var åkningen för svag. En stackars världscupspoäng fick jag med mig.

 

Jaktstart - En seg start med två misssar i första liggande serien. Bättre skidåkning men än finns mer att hämta. Slutade på en 42a plats med 2-0-1-0 i slutresultat.