Hochfilzen

Två av tre tävlingar har genomförs. I förregår sprint och igår jaktstart. 

Sprinten kändes bättre på skidorna. Som det fanns mer krafter att spela med än det gjort under tidigare lopp. Det är en skön känsla! tyvärr gjorde jag en miss som jag grämer mig för i liggande skytte. Låg högt vilket jag gör ganska ofta när jag skjuter med högre puls. Dock vågade jag inte lägga mig lågt på inskjitningen eftersom jag i Östersund bommade lågt. Tänkte att skjuta in i mitten är nog säkrast ändå! 

Vad jag inte tänkte på var att i Östersund åker vi ner till skjutvallen medan vi åker upp till vallen här och därmed har högre belastning vid skyttet. Så i liggande skytte under sprinten bommade jag två skott. Trodde under serien det berodde på vinden så skruvade  (två ggr) men anledningen att jag träffade var nog helt enkelt att pulsen gick ner.  

Tack och lov räddade jag upp det med fullt skytte i stå och kvalade åtminstone till jaktstarten.  

Under bägge dagarna här det kräksnöat och föret har varit riktigt tungt! Tyvärr även sett mindre bra förhållande för att ryggen ska må bra. Det sega och tröga med att åka i nysnö, och lyfta benen högre än normalt är mer slitsamt och tyvärr kände jag av den under jakten. Så skidåkningen blev inte vad jag tänkt mig riktigt. Känner att jag är i form men var lite som att åka med handbromsen i. skyttet däremot bar godkänt 1001 och plockade 9 placeringar. Tyvärr inga poäng denna helg. 

Idag är det årets första damstafett och det ska bli superroligt att få åka tillsammans med tjejerna! Gör vad jag kan för att få kroppen att fungera som jag vill och hoppas på jag ska hålla ihop det bra. 

Laguppställningen är:                              Jag-Hanna -Mona-Anna 

 

Bjuder på en bild från en dag tidigare i veckan från stadion. Känns som att skida runt i ett vykort  🤗

Bjuder på en bild från en dag tidigare i veckan från stadion. Känns som att skida runt i ett vykort  🤗

/Linn