Äntligen

Igår blev uttagningarna inför världscupen officiella och jag kan glädjande bekräfta att jag är med i truppen och även fått förtroendet att, för tredje året i rad, få köra singelmixstafetten nu på söndag! Denna gång tillsammans med Sebbe😏. Det ska bli otrolig roligt att få dra på sig nummerlappen igen och slänga sig ut i hetluften!

Då det blev ett för tidigt avbrott förra säsongen är det lite extra kul att vara med i cirkusen igen. Som jag har saknat det!🤗  

Igår genomförs sista intervallpasset inför helgens premiär och det blev ett laktatparty deluxe...!🤤 Plusgraderna plus all nysnö som kommit gjorde inte spåren sådär supersnabba så det blev ett riktigt grispass där man fick jobba för varje stackars meter.🐷 Men det blev ett bra pass och jag känner mig nu redo att dra igång! 👊

/Linn