Semester

Haft en vilovecka som tillbringats på Mallorca. Helt underbart med en semester. Förra solsemestern jag var på (om jag inte räknar träningsläger som semester), var för 6-7 år sedan så det var på tiden. 

Det har varit skönt att få tillbringa dagarna tillsammans med Christian, det har varit något av en bristvara när det är 50mil mellan oss, oftast ännu längre med alla läger. Och när vi väl ses blir det ofta träna-äta-sova som gäller för mig och jobb-träna-äta-sova för honom så skönt att faktiskt bara kunna ha slöa dagar och tid åt varandra (även om två rastlösa typer som vi har liiite svårt att släppa vid poolen en hel dag😁). Tror ändå det har givit mycket att få ladda batterierna☇.

Drt blev en cykeltur (kan ju inte åka till Mallis utan att cykla!) en dag, måste vara bästa sättet att se ön på! Otroligt fint.  

upload.jpg
/Linn 

/Linn