Beslut

Denna säsongen har kanske inte blivit som planerad och efter veckans EM tävlingar blev det bestämt, vad som ändå funnits i tankarna en tid. Det är ohållbart att fortsätta säsongen. Har haft en rygg som krånglat en längre tid. Gått lite upp och ner och har trott att det skulle gå att köra på. Men, det är något där som hämmar och har hämmat min skidåkning och träning och nu även under tävling. Kroppen svarar inte, med mer än en krampande och ond rygg. Det känns otroligt tråkigt att inte få vara en del av det lag som nu står inför årets mål, VM. Ett beslut som såklart är jättetråkigt att behöva ta men samtidigt är det en lättnad. Nu när jag vet läget och situationen finns det tid att faktiskt reparera skadan och inte köra vidare med konstgjord andning..

Nu finns tid att fixa, vila, hitta tillbaka och kunna börja träna på ett bra sätt. Vad som väntar denna säsong är än så länge oklart. Kanske någon tävling framöver men i första hand, att bli hel. 

Vill önska ett stort lycka till till damer och herrar som får stå på start på VM. Kör så det ryker! 👊🏼