Sprint

I föregår kördes distanstävlingarna här och kan sammanfatta dagen som.. medium. 17/20 träff, mediumskytte, skidåkning mediumfart. Kändes kontrollerat och frågan var väl om det var på snudd för kontrollerat. 15km är en lång sträcka och det gör att man håller tillbaka lite. Tyvärr tror jag, jag höll tillbaka och hade lite för stor respekt för distansen. 

Tyckte ändå kroppen svarade på okej. Tror de finns nån form av växande form som behöver några race för att komma i gång!  

Hoppas på det i vartfall.  

Idag ska det köras igen. Sprint står på programmet och min plan är att försöka öppna hårdare och köra mer offensivt än på distansen. Skyttet känns stabilt i liggande nu så ska försöka hitta lite bättre speed där och kapa sekunder. 13.30 är första start. Mig hittar ni med startnr 29..

/Linn