Ändrade planer

Det blev tyvärr ingen tävling för mig i Antholz. Vi var sex tjejer på plats så två kunde helt enkelt inte köra. Hade såklart velat haft ett race där men jag förstår att de ställde upp med det lag de gjorde. Det var fyra starka tjejer till start! 

Som reserv tillbringade jag dagen med at först vars förberedd på tävling om något skulle inträffa. Alla höll sig friska och krya så medan de andra sköt in fördrev jag tiden med att köra ett riktigt hårt pass med tagnerad maxpuls för året. Får man inte tävla får man försöka köra skiten ur sig på annat vis 😉 

Efter tävlingen fick jag veta att mina planer var ändrade. Jag skulle inte alls hem nu idag som planerat. Nä jag skulle vidare till Polen och EM.  

Några från det ryska laget ska dit så sitter just nu och värnar på dom. Kan bli en spännande resa. Hoppas vi kan kommunicera på engelska. Annars får jag försöka mig på Tyska. Om inte det funkar, ja då blir det nog teckenspråk 😁.  

//Linn