God jul och gott nytt år

Jul och nyår har passerat och vi är nu inne på 2017. 

En julhelg som blev mysig tillslut trots att det kändes lite sådär när jag kom hem för någon vecka sedan och alla var sjuka.

Julafton firades med en frukost med familjen och en liten Sixten som gjorde att vi kom iväg lite sent. Han är liksom lite för go för att kunna åka ifrån bara sådär ☺️❤️

IMG_4610.JPG
FullSizeRender.jpg

tillslut lyckades i alla fall jag och pappa slita oss och vi kunde åka till Ekshärad för förmiddagspasset. Så tacksam att pappa ställer upp och hjälper till, på självaste julaftons morgon. 

Efterliddagen blev även den fylld av träning, denna gång på gymmet. Vid halv 8 kunde jag lämna 60 grader nord och bege mig till östmark för att börja julfirandet. 

Juldagsmorgon åkte jag och pappa till kyrkan på julotta och sedan blev det en heldag i östmark innan släkten dök upp på eftermiddagen och vi firade jul på riktigt.

Så roligt att ha barn med på jul! (Jag har varit yngs innan) Blir en helt annan sak när det är full fart och det körs kryprally längst golvet ☺️

Dagarna mellan jul och nyår har varit fyllda till bredden av träning, ungås med släkt och vänner, barnpassning och dopingkontroll 💉 Blev en tidig morgon för mig men ännu tidigare för kontrollanterna 🙊 stackare.

För min del spelade det inte så stor roll att komma upp tidigt, då jag ändå skulle upp den morgon och åka till Hovfjället för att åka i slalombackarna. Uppför. Bra och tufft pass och sagolik fin morgon! 

IMG_4587.JPG

 

Det nya året firades på ett lugnt sätt i en mysig stuga i Vitsand tillsammans med Lina, Sandra, Viktor och Walle. Kul att träffa dom! Händer inte allt för ofta men ändå känns det som vi sågs igår ☺️ 

Igår blev det kanske inte som tänkt då konstsnöslingan i ekshärad hade gått och blivit en isbana under natten så att skejta var omöjligt. Blev löpintervaller för mig och Emma istället och ojoj, benen var inte helt vana det..! 😶 men bra träning och sparring!  

Blir hemma ytterligare någon dag innan det bär till Östersund igen ! 

// Linn