Rupholding

Reste i måndags från Östersund för att senare samma måndag komma hit, till Rupholding. Tävlingarna här nere har startat med stafetter för både damer och herrar. 7e plats för damerna igår och en 6e plats för herrarna i onsdags.

Idag kör herrarn sprint, så för min del får jag vänta ytterligare en dag innan det är dags att dra på sig nummerlappen.  

Känns nervöst, nästans som första tävlingen för säsongen! Har haft ett relativt långt (men bra genomfört) träningsblock nu utan tävlingar. Så är spänd på hur det kommer att gå..!  

Idag ska det köras en upptakt. Känna på lite fart. Bekanta sig med ingången till skjutvallen. Visserligen kan vi väl den här skjutvallen utan och innan (hur mycket man nu kan kunna på ett stycke asfalt (snö) 50m tomrum och ett gäng plåttavlor med hår i 50 m bort.) men det hör till rutinerna och ju mer gånger det görs desto säkrare känner mig i alla fall jag. 

Vad som är lite ovanligt här, men som vi svenskar är ganska vana med är att det blåser som sjutton utanför! Rupholding har ofta en vindstilla skjutvall. Kanske är det lugnare borta på stadion men här vid boendet fläktar det på ordentlgit. 

//Linn