Bakläxa

Drog på mig en kort men ack så i intensiv sjukdomsperiod här i förra veckan och tvingades därför ställa in submaxtestet som skulle ha gjorts i måndags. Har istället fått en ny tid längre fram i höst så har nåt å se fram emot 😉 (viss hatkärlek, mest hat precis innan start) till dedär testerna. Få saker som är så otroligt tufft. Både fysiskt och mentalt... 

 

Har i alla fall kommit igång med träningen snabbt efter sjukdomsdagarna och det funkar, även om de vore en lögn stt säga att ja på något vis känner mig pigg och fräsch. Känns att jag haft något i kroppen.  

Var idag till sjukgymnast för att kika på ryggen. Har som molvärk i ländryggen kring en kota och tyckte det kändes värt att kolla upp.

Inget allvarlig so far men fick en bakläxa på rörligheten. Är visst stel som en pinne här och var.. 

 

image.jpg

Och får väl erkänna att jag har slarvat med strechningen så nu får det helt enkelt bli ändring på den saken. 

I öveigt är det full fart. Tränar från morgon till kväll och kan för tillfället inte förstå när jag ska hinna ägna mig åt den kurs jag börjar läsa nu.. Får ta det på nästa vilodag! ☝️

Godnatt

/Linn