Tungt

Denna helg är det SM i rullskidskytte i Boden och idag kördes distans. 15km, fyra skjutningar med en minut tillägg per bom. 

Varit lite osäker på formen då jag kännt att jag inte fått upp farten. Egentligen känns det okej men puls som gåt upp, laktat som är bra och kropp som ändå återhämtar sig helt ok. Men ändå.. Ändå är det nåt som inte stämmer. Kan inte sätta fingret på vad.. Men det funkar helt enkelt inte.  

Tyvärr var känslan jag haft helt korrekt. Vet inte vad felet är men åker inte fort. Känns tungt och tråkigt att det inte stämmer men får förlita mig på att träningen fungerar och det kommer komma framöver!  

Idag var det riktigt sura förhållanden. Regn, kallt och blåsigt vilket gjorde skyttet till en riktig utmaning. Sköt in i kastvindar och fick ingen ordning på vart jag låg. Efter 9 serier kände jag att det ändå fick vara nog. Det skulle inte bli bättre om jag skulle skjuta mer.. Man kan väl säga att dagens tävling fick en tung start då jag drog en trea i första ligg. Motivationen att pressa kroppen ytterligare 12km var kanske inte på topp men försökte ändå göra mitt bästa. Idag var dock mitt bästa väldigt dåligt.   

Resultatet blev 3-0-1-2 och kan inte direkt påstå att jag är nöjd. 

I morgon är det sprint. Hoppas på att få en bättre i morgon 😊 

/Linn