Flyr hemmet

Efter helgens tävlingar åkte jag hemhem till Torsby. Kom inte mer än till Stockholm innan mamma ringde och berättade att hon var sjuk. Har flytt hemmet och bor hos farbror Gunnar och Maria. Vilken himla tur jag har att släkten ställer upp! Guld värt!❤️

Denna vecka har det varit full träning och måste säga det har känts bra! Oftast är jag riktigt trött och tycker träningen denna period är rätt tung men än så länge har det gått bra. Skönt!  

Tyvärr bjuder Torsby på plusgrader och barmark så inte den där vintern man hoppats på . Tack och lov finns skidtunneln så det har inte varit några problem att genomföra bra träning. 🎿👊🏼

Idag väntar återigen en dag med ca 5 timmars träning innan jag ska få träffa Tomas och Johanna och åtminstone se Sixten (även om det nog är bäst att hålla sig ifrån honom, barn har en förmåga att vara sjuka).

Det här är verkligen satsandets baksida. Att vara tvungen vara så egoistisk och undvika alla som är sjuka. Känns hemskt att inte åka och hälsa på mor och farföräldrar, familjen, brorsonen och resten av släkten. Jag vill egentligen inget hellre än åka och träffa allihop, nu när jag har möjlighet och är hemma. Allt har sitt pris och just nu känner jag mig som världens hemskaste människa som går och håller mig undan allihop. Det är prioriteringar som är otroligt svåra att göra, det gör ont i hela kroppen 💔  

Godmorgon  

/Linn