Kanske en förklaring

Nu befinner vi oss i Pokljuka där helgen världcupstävlingar går av stapeln. 

Tyvärr blir det ingen start för mig då jag igår efter träningen insjuknade med feber, magont och illamående. Från att känna mig pigg  till att ligga under täcket med dunjacka, mössa och underställ och ändå frysa, på bara någon timme. 

Igår kväll/inatt har varit en mardröm. Idag är allt bättre men fortfarande lite febrig och framförallt låg av att inte få i sig näring.  

Känner dock att jag är på bättringsvägen och om det är som det brukar för mig med den här typen av sjukdom så går det över lika fort som det kommer så förhoppningsvis är jag feberfri i morgon.

Självklart är det supertråkigt att bli sjuk men på något vis känns det som det kanske gav en förklaring till varför det gick som det gick i Östersund. Varför kroppen inte fungerade. Kanske hade jag något i kroppen redan då.. 

Oavsett så har det brutit ut med besked nu och får helt enkelt följa loppen från hotellrummet istället. 

// Linn