Lite tankar kring gårdagen..

Världscupspremiären genomfördes igår med mixstafetterna och oj va kul det var! 😊 När vi väl drog igång.. 

Var pirrigt innan och när jag och Torstein möttes innan start i vallaboden kunde man nästan ta på nervositeten..😶 För hans del fanns det ju absolut inget att oroa sig för. Gjorde ett fint och stabilt lopp! 

För min del avspeglades nog lite av spänningen på vallen tyvärr. Fipplade med reservskott, repeterade ur skott och hade inte riktigt den känslan jag haft det senaste tiden, då jag känt mig riktigt säker. Var kall om händerna (?!) trots att det knappt var kallt ute. 🤔

Sett till skidåkningen är jag nöjd. Kändes bra! 😊

Skidorna var fantastiska, publiken var fantastisk, banorna något isiga men i övrigt var förhållandena optimala!

Och att inleda året med en fjärdeplats, i ett lopp som inte alls var ett topplopp känns ju inte helt fel! 😁

FullSizeRender.jpg

Det är kul att va igång! 👊🏼🎿😄 

 

/Linn