Det närmar sig..

Tillslut har min hemsida börjat fungera igen! Vilken tur man har hjälpsamma vänner 😊 det är guld värt! 

Vi är nu tillbaka i Östersund efter två magiska träningsveckor i Idre! 😍🎿❄️ 

Lägret gick otroligt snabbt och från att vara i en träningsperiod med ett tryggt avstånd till tävlingssäsongen så är det plötsligt bara några dagar kvar?! 😳 

På lördsg drar de nationella tävlingarna igång och veckan efter är det världscupspremiär! 

Som alltid känns det lite skrämmande såhär i början av säsongen. Har jag tränar nog? Har jag tränat rätt? Hur kommer jag kunna prestera i jämförelse med alla andra?  

Många frågetecken i luften, något jag på sätt och vis känner mig trygg med. Vanligtvis gillar jag inte ovisshet men sånhär har jag varit i alla år, nervös inför premiären, och det har ju gått bra hittils 😉 

 

Då jag är en av fyra tjejer som är klara för första världscupen här hemma har vi fullt fokus på det och har därmed inte börjat tävllngsförberelserna inför helgens tävlingar utan tränar på någon dag till, fast inte fullt ut. Nog märks det att vi närmar oss säsong om man tittar träningsplanen. 

 

Idag har vi genomför riktigt tuffa intervaller i ett Östersund som bjöd på ett riktigt busväder. Kändes som att skidorna sögs fast i snön.. Det generera bra med syra och pannbenet fick slita endel det oxå, så blev ett bra pass! Men är glad att jag är klar med det 😁 

Nu i eftermiddag är det bara 1.30 lugnt.. ska göra ett försök att få ut benen lite så de kanske är någorlunda pigga till morgondagens pass 😊  

//Linn